vackraste stunden i livet, var den du kom..

Larsa


LARS WINNERBÄCK! han e gudomlig.
Var på hans konsert på gotland i sommras med Ruben.
det var intebestämmt men det vart så! det var hur mysigt som helst. vi bara stod där, alla dansa, nån speciell samhörighet till musiken på nått sätt. å bara stå där å titta, lyssna. ja e kanske klyscha NR.1 men de va en sån otrolig känsla!
kom änglar.
Ska plugga lite, älskling kommer snart hem :) då ska han få sin present . Ja tror han kommer gilla den! Han fick förövrigt frukost på sängen, av jätte gulliga mej! Jag älskar när folk nära mej fyller år, ja delar deras glädje.

Det sjuka kanske är att jag är mera glad för att dem fyller år, än demsjälva? Jag vet inte inte varför, men jag har alltid älskat min födelsedag, och försöker alltid göra mina näras födelsedagar till dem bästa! Det är ens egen dag, en viktig dag, ett nytt år, man blir äldre å klokare.. ELLER? haha. 30 dagar kvar för mej iaf :)

Har planerat min födelsedag med mamma idag, inbjudningskort å mys.
okej, slut tjatat om det nu.. mera imorgon! haha.

Har packat i sollentuna idag, känns otroligt skönt, städat å fixat!


Imorgon e de skola, och ska fika med naja efter skolan .
hon e bäst . Vi ska börja träna boxning igen, hur sköööönt som helst!
Sen ska vi åka skridskor på lördag! JAG GILLAR SKRILLOR! hhaaha.
Over n out! vi hörs va? :)

Singalong

117617-2Jag sitter och väntar på singalong, hur kul är inte det programmet? Speciellt när älsklings låtar, med hur mycket minnen som helst kommer.
Skön känsla, man blir glad på ngt sätt. Dom skrattar, och det är verkligen ett program som delar med sig av glädje. Det uppskattas!

jag e inte 18, men ja fyller om 32 dagar! :) JAG LÄNGTAR! jag orkar inte vara den enda som är 17 nu . Jag har iaf önskat mej pengar till körkortet en ny digi kamera och en ny mobil, hur ytlig får man bli? haha.
Helt opersonlig är jag faktist! men men, va ska ja göra?

haft en hemmahelg, med min rub. jag är kär!


digi, mina vänner,Ruben, grått, beiga läppar, kärlek, julen & mys.