what a day.

Mötte Niki förut runt 4, sen drog vi och fikade! Mysigt as always. Kom hem och snackade lite med Denise. Vi kom fram till att vi skulle göra hallonpaj, så ut i trädgården och plocka hallon. vart ju iofs 2 jordgubbar med i pajen haha. Hursomhelst vart det skit gott! Ikväll har vi bara tagit det lugnt, jobbar ju imorgon. Fuck va ja inte pallar. Men det är ju bara en och halv månad kvar, sen blir det förhoppningsvis BARCELONA! :) Nice som fan.

..

oh sunny day

Har legat ute och solat ett tag nu, älskling klippte gräset. Vi tvättar och har påbörjat våran storstädning nu. Haha får bli mera av det ikväll. Vid fyra ska jag möta Niki som kommer från jobbet. Snacka och skvallra lite <3

None


överväga?

candy

its now or never..

i aint gonna live for ever.


Har sovit och tagit det lugnt hela dagen. Jag har saknat och bara slappa hur länge som helst nu. Under min ledig vecka ville jag göra så mycket mer än att bara slappa, så nu är det skönt att man fått 2 dagar. Jobbar hela nästa veckan, jag känner hur timmarna hopar sig nu, nice! Snart lön = uteserveringar, shoppa,LEVA! haha :) som vi längtat D! :)


Vi hörs, nu ska jag gå och knulla.


im back.

Im back på den här bloggen. Min lilla pärla..


Ska snart iväg och jobba, sucks! Jag känner bara att jag längtar efter lönen som aaas.
But hey, who dosent? Var på gotland ihelgen, men hade otur med vädret :(
Ibland saknar jag verkligen att bo på skit-snack-alla-vet-vem-alla-är ÖN!


Nöje och Underhållning
RSS 2.0