run this town


oh sunday


Godmorgon! Vaknade ganska hängig idag. Min älskade Roy flög till himlen igår. Det är en otrolig lättnad i all sorg på någotvis. Nu vet jag att han är med Jago, men saknaden är hemsk! Igår var jag på middag hos Jenni och Niki. Jenni hade lagat supergod kyckling med melonsallad och rotfrukter, yummie. Jag fattar egentligen inte va sjutton jag gör vaken nu.. Jag kommer säcka ihop totalt tills ikväll när jag ska jobba. Endå ett rätt skönt pass, 16.15-21-15.

På tisdag ska jag hämta ut min nya mobil :) åååååååååå va ja längtar.

God morgon!


Körde sovmorgon idag! Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning.. ska möta Erica inne i stan och fika :) åh vad jag saknat henne! Sen blir det jobb 13.30- 20.00.

See yaa :)


jädra mobil

Nu börjar min mobil balla ur totalt. Lägligt med lön snart alltså! Jag är inställd på en Nokia E71. Vi får se vad jag egentligen kommer ha för pengar att lägga på en mobil. Snart åker vi till gotland och jag ska fota min morbrors bröllops foton. Nervigt, men jag har ju det i mig. Efter 5 år på media så ska man kunna det.

Annars då? Vi har varit och kollat på en lägenhet. Vi fick den... Vi tackade nej. Av olika anledningar så gick det inte den här gången. Antar att det kommer fler tåg! Jobbar på och livet funkar. Vad mer kan man begära?

Nu ska ja snart slagga. Ska upp tidigt imorgon även fast jag inte börjar förren halv två.
Pussokram.JAG MÅSTE TRÄFFA MIN GUMMA SNART?!?!?! :(

pics från kameran


Sommriga drinkar.


"Det var en kväll i juni.. då när sommarn är som bäst"


Mina bästa.


Hejare på drinkar


Världens vackraste vän.


Vackra dini.


här fotar vi på tuben. haha

det går bra nu..

Är det inte fantastiskt hur livet bara kan vända så tvärt? Både mot det bra och det dåliga. Idag har jag fått två väldigt glada besked och det gör så himla mycket med min atmosfär just nu. Jag är kär, jag har världens finaste vänner, en underbar familj och ett fantastiskt jobb. Jag vet inte hur mycket mer man kan begära? Men alltid är det någon eller något som fattas. Men jag vet att tiden läker alla sår och man måste fokusera framåt. Jag har sista tiden haft en svacka, det har hänt skit grejer och inte sett någon ljus väg. Jag är inte en sådan person, jag kan därför säga att det var en svacka. Nu kör vi full fart framåt och det finns ingen som kan stoppa mig nu.


Man blir lite smått sugen på att gå tillbaka till mörkt! Borde jag?

when something knocks u down

Vad fan hade jag gjort utan dig älskling?

Man måste njuta av det man har, det är lätt förgånget. Har jobbat två dagar nu och det känns faktist helt okej. Jag är bara så himla nervös över vad min nästa sjukhus vistelse kommer ge för svar. Orka! En känsla av rädsla och ångest täcker mig just nu och jag känner mig aldelles låst. Vem fan orkar vara deppig? Inte jag iallafall. Jag behöver däremot något att se fram emot. Jag behöver mål. Jag har så mycket tankar och idéer.. det gäller bara att ta sig dit!


pest

Jag trodde det här skulle bli den bästa sommaren ever. Snacka om att ha blivit motbevisad. Hittils har det varit den sämsta ever istället. Jag har haft saker gått käpprätt och väntar bara ut tiden tills ett annat känslomässigt helvete ska bryta ut. Enda lediga veckan på hela sommaren är man inlagd på sös. Hur hittar man njutningen av sommaren och hur kan man få tillbaka lusten till att göra sista tiden på sommaren så bra som möjligt?

Nöje och Underhållning
RSS 2.0