dkny


Julklapp från bebbe :) Jag ÄLSKAR den. pusspusspusspuss

christmas gifts


Är inte de roligaste med julklapparna att slå in dom?
Haha man blir ju lite bättre för varje år. tyckerman själv då. Sen träffar man nån jävel som är sjukt duktig och då blev paketen genast så fula (typ denise) hahaha.


Hej mitt vinterlandJaha, då har man fyllt år. Fick lite pengar och sånt :) Jobbade dag igår istället, dom ringde in mig för det var två sjuka. Jävligt skönt så man slapp jobba kväll på sin födelsedag haha. Mötte upp älskling när han slutat och köpte några julklappar. Hem, käka entrecot. Min lilla kock! Sen slagga. Fick en massa grattis på sms, telen, och fejan. Gullisar! Tack. Jobba ikväll, dag imorgon och dag på julafton. Sen är jag ledig i några dagar och då blir det förhoppningsvis skidor och snowboard på hammarbybacken. Julen kommer vi fira i krusis.

December har gått jävligt fort. Men mitt hår växer så jävla saaakta!!!!!!!!!!

imorgonImorgon fyller jag år.

Jag önskar mig ett jävligt bra 2010.
Jag önskar mig fred på jorden.
Jag önskar mig kramar.
Jag önskar mig leenden.


Sen önskar jag mig en jävla massa pengar. MOHAHAHAHHAHA


4e advent.
Vaknade runt elva idag. Har bara myst med tända ljus och nu har vi satt igång och börjat tvätta. Finns det något tråkigare? Fast det är nog ännu värre när man känner att man inte har något kvar att ha på sig. 

Sitter och kollar påmusikhjälpen på tvåan nu. Har dom ingen snö i gbg? Här är det ju typ snö kaos!!!


de här med lösenordskydda gick ju bra..

När jag hade lösenordsskyddat så funkade det inte att ladda upp bilder. Och rutan som man ska skriva lösen i kmr upp hela tiden. Ska det vara så? jävligt omständigt isåfall! Det gjorde att jag tappade lusten ännu mer att blogga. Men ja känner att ja behöver skriva av mig!

Okey, ska vi göra en count down till Nikan kommer hem? gooood. Fan vad jag saknar henne redan och hon har bara varit borta knappt en vecka. Sux.

På måndag fyller jag år :) Jag älskar att fylla år. Im in the center of the ring lixom haha.21 bast, nu kan jag festa i usa. haha, någon som sponsrar en resa?  Kommer inte åka ner till gotland överhuvudtaget den här julen. Känns konstigt som fan. Första gången på mina 21 år som jag inte träffar mamma och lillebror över julen. Ska spendera julafton och nyår med Rs familj och det är inte fy skam :) i love that family.

Är alla klar med alla julklappar? eller är vi fler som har stressen kvar på oss? haha.

bilder


fräknar, sommar.


sakna di


babylove


KOM HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puss!


min andra halva.


ni är bra.


high five?

sköööönt

Äntligen kan jag skriva vad som helst utan att behöva tänka på vem som läser och inte. Finns ju en och annan bitch som varit här och snokat.

Nu åker snart nikan. fan va jävligt det känns. Har iallafall varit hos henne ikväll, tvättat, kollat tv käkat och bara myst. Snacka om att jag försöker ta vara på tiden. 1månad är lång tid.. man vet ju bara hur länge man väntar på lönen varje månad. haaha!

Var på julbord med jobbet i onsdags. fan vad kul jag hade!! Lite ångest efter men vad gör det?¨

Nu ska alla digin tömmas någon dag.


Det är en sån lättnad det här.


Jag kmr lösenords skydda.

Skriv om du vill ha lösen. Puss

Nöje och Underhållning
RSS 2.0