tomhetAnd the tears come streaming down your face
When you loose something you can't replace

alltid i mitt hjärta roy.

:)

På lördag ska vi gå och kolla på en lägenhet :) en trea. Å va jag hoppas det blir bra. Och att vi får den!!
Håll tummarna för ooosss.

fab.


way up high


youre a rockstar

Är ledig idag igen. Väldigt skönt. Börjar faktiskt bli skapligt trött på alla dubbelpass! Idag ska vi städa, för the family kommer hem snart och då får det verkligen inte se ut såhär!! Jag har seriöst tappat bort min kamera. Men jag har inte haft med mig den någonstans. Så den borde finnas här någonstans men jag hittar den inte :( Nu längtar jag helt sjukt efter att åka till gotland och kameran SKA med.

Vissa dagar känner jag så mkt hat och vissa dagar saknar jag som aldrig förr. Jag lyckas aldrig känna något mellanting. Många gånger hade jag behövt dig. Men hur kan man någonsin sluta känna sig arg och besviken?

SAKNA DII!


ledig

Jag har jobbat som en tok de sista två veckorna. Det är skönt att man iallafall har en dag ledig lite då och då. Det behövs! Mycket som hänt på sista tiden och många tankar som snurrar. Saknar gotland lite.. Trodde nog aldrig jag skulle göra det. Fast det är nog bara för att det är sommar! Jag åker ner till Ericas födelsedag. Jag saknar henne massa :( Och julla, mamma och alla andra. Ska bli skönt att åka iväg lite, samt va LEDIG! Sen flyttar min lillebror upp, sen åker vi ner till gotland igen för bröllop. Det är jag som kommer ta bröllops fotona så jag är skapligt nervös. Har beställt en jätte fin lång klänning till bröllopet :)


See yaa.. dont wanna be yaa ;)


Nöje och Underhållning
RSS 2.0