åh


Det SPÖ regnar, regnet står som spön i backen.
Och jag ska dra mot jobbet om cirka 20.. hatkärlek för regnet.
Ha en bra dag ni söta. Puss

godmorgon
Vi fick blommor :)


gullepar.

Några foton sen Denise och Adam kom och käka med oss. Mysigt!
Vaknade för en halvtimma sen, har gjort mackor och te och sitter isoffan och ser våra bästa år. Ingen som helst lust att jobba idag. Jag är jätte hostig också :( Men men. Igår kväll så såg jag och bebbe disney filmen up. Den var så söt!Gick och la oss tidigt så jag är himla utvilad idag.


Hemma hela helgenJag har varit hemma hela helgen och imorse kom jag på att jag knappt varit utanför dörren. Så jag och bejb tog oss en promenad och gick ner till affären. Jag har så sjukt mycket jul feelings nu!! Det luktar vinter i luften. Jag vill börja pynta nu. på stubben. Måste köpa nya gardiner, julgran, massa pynt. Jag funderar på en silvrig gran, skulle egentligen vilja ha en rosa men det skär sig med rött och rött är jul. Första advent snart också!! Bebbes födelsedag och min födelsedag. Good times..


Lägenheten


Sko och väsk garderob.ToalettHallHall


kökSuddigt vardagsrum. haha


Sen har jag inte tagit på the master bedroom. Men det kanske kommer haha!
Niki 21

how are you guys?


Här har du bilden Erica ;) (tar två platser, kul enligt oss)Det var ett tag sen jag skrev här! Vad har hänt på sistone då? Har flyttat, och trivs som fisken i vattnet.
Ska lägga in lite bilder på lyan. Vi har ju firat niki 21 för någon helg sen så finns massa bilder och videos från det. Jag har lite att lägga upp här. Men fan va lång tid det har tagit att få tillbaka lusten att skriva här!

Igår ikväll var Nikkan här och såg idol, vi käkade tacos, fixade naglar, gjorde ansiktsmask, kollade the hills och jag hade mitt största skrattanfall någonsin. Shit vad mycket som behövde komma ut :)
Det var underbart mysigt! Nu får vi göra sånt här intensivt ett tag. Du åker ju snart.............. ångest!


Nöje och Underhållning
RSS 2.0