det går bra nu..

Är det inte fantastiskt hur livet bara kan vända så tvärt? Både mot det bra och det dåliga. Idag har jag fått två väldigt glada besked och det gör så himla mycket med min atmosfär just nu. Jag är kär, jag har världens finaste vänner, en underbar familj och ett fantastiskt jobb. Jag vet inte hur mycket mer man kan begära? Men alltid är det någon eller något som fattas. Men jag vet att tiden läker alla sår och man måste fokusera framåt. Jag har sista tiden haft en svacka, det har hänt skit grejer och inte sett någon ljus väg. Jag är inte en sådan person, jag kan därför säga att det var en svacka. Nu kör vi full fart framåt och det finns ingen som kan stoppa mig nu.


Man blir lite smått sugen på att gå tillbaka till mörkt! Borde jag?

Kommentarer
Postat av: Sandra Ajax

Härligt inlägg! Vad har du för planer för hösten, fortsätta med fantastiska jobbet? (och vad är det? nu blev jag nyfiken) :)

2009-08-14 @ 10:32:21
URL: http://sandraajax.se
Postat av: Jenilita

Hej gumman!

Jasså du har en sån, va tråkigt att det tar tid då men om man vill vara fin...får man lida pin..Det urgamla ordspråket stämmer ju så bra hehe.Vad skönt att allt känns så bra för dej det va härligt att se! Menade du att du skulle färga håret mörkt? Jag hängde inte med där heheBamsekram

2009-08-15 @ 22:25:09
URL: http://blonditamedfotboja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0