a lot going on..

Det har hänt en hel del sen jag skrev här sist! Om tre veckor flyttar jag till en SÅ söt lägenhet. Känns underbart! Jobbet flyter på bra och jag trivs sjukt bra. Livet känns riktigt bra just nu! Jag längtar bara så sjukt mkt till flytten. Har redan börjat packa. Sen har jag komit på att jag MÅSTE köpa fotoalbum. Jag har så himla mycket kort! Jag älskar kort, så mycket minnen som känns närmare när man har korten. Har börjat min rensning av alla väskor. Det är helt galet hur mycket man köper och inte använder, och samlar på sig. Så nu har jag slängt ett par och en del ska jag lägga ut på tradera. Får jag dom sålda blir det bra investering i nya lägenheten :) Jag längtar förresten jätte mycket tills min Morbror skickar skivorna med alla bröllops foton jag tog på han och hans fru. Det lär vara en hel del fina bilder som jag sen kan använda till min portfolio.

Jag börjar däremot få separations ångest! När niki och Emilie reser bort kommer jag sakna dom i så in bomben. Jag skulle velat följa med men omständigheterna fixar inte det. Nya lägenheten kommer kosta!! Det kommer fler tåg helt enkelt.
Niki, vad skulle vi göra utan varandra? Tillsammans är vi djävular. Tillsammans är vi starka och tillsammans klarar vi allt. Visst gumman?

Kommentarer
Postat av: N

Så sant! Finns inget vi inte klarar och det finns aldrig några tvivel på vår vänskap. Det är så naturligt!

2009-10-12 @ 23:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0